Снимка: БГНЕС
fallback

Председателят на ПГ на ДПС Делят Пеевски увери, че движението е готово за избори, дори вот 2 в 1 е чудесен вариант, но предупреди, че това не би било добре за страната.

„Трябва да мислим за хората, какво се случва с тях при тези трусове толкова години. За ДПС е важен държавният интерес и хората, на второ място партийния интерес“, коментира той изказването на лидера на ГЕРБ, който даде срок до 8 март на ПП-ДБ за разговори.

"Ще разберем тогава дали са разбрали ПП-ДБ къде с, или са дечица в детска градина. Ако са разумни хора, сериозни политици, няма да хвърлят държавата в криза, ще си направят явна коалиция, за да няма нищо скрито и тъмно", отсече Пеевски.

По думите му за ДПС е важно да има правителство.

Според него „сериозните мъже трябва да седнат сериозно, сериозните партии да преговарят и да направят стабилно правителство“ в името на България.

Пеевски призова партийните пристрастия да се останат настрани.

"Гледам вчера премиерът, който почти е в оставка, се изходи по неподходящ начин и се направи на мъж. Нека си прибере това самочувствие, той е просто един назначен от парламента премиер, да остави лидерите на партиите да преговарят и да не прави неща, които могат да бутнат България в криза", коментира Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Ангелина

преди 2 месеца

Името на "кризата е" - Делян Пеевски ,Бойко Борисов и компания и когато получат справедливо наказание "кризата" и мракобесието ще свърши за българския народ.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Защо никой не го разследва тоя. Защо плащам данъци, та тоя да ги краде. Ало, прокуратурата, айде малко да се задействате, питайте колегите от Магнитски, за мошеника Пеевски.

28

баба мара

преди 2 месеца

те винаги са готови за избори за порции за делкане където са европарите те са тамизползват неграмотния но работлив електорат и си правят каквото искат затовазабрана за изд на бълг документи на турци и гласуване на бълг избори те напуснахасъс злоба българия сега гласуват пак със злоба на изборите

fallback