Снимка: БГНЕС
fallback

Ротацията май не се отлага - дълбокото ми убеждение, е че управляващите ще се спогодят. Разочарована съм от ПП, от която очаквахме много от тези млади и образовани хора, а се оказаха толкова дребни. Те са разочарование от първата минута - нищо от това, което беше говорено и обещавано, не стана. Те са едни неумели, груби, арогантни, изключително лошо владеещи политическия пиар.

Така социологът Мира Радева коментира политическата обстановка у нас в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

В студиото бе и коментаторът Ружа Райчева. Според нея покрай тази ротация блеснало голямото желание на акад. Николай Денков към властта.
ПП остана с едни остатъци в парламента - няма ги много хора като Асен Василев, Лена Бориславова, остана само Никола Минчев. И той като стане евродепутат, май ще остане им само Настимир Ананиев, но той е всичко друго, но не и ПП.

Денков беше добър като министър, сега се оказа, че външният министър е най-важния пост в сглобката, допълни Райчева

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Ангелина

преди 2 месеца

"Сглобката" е тъй "жизнено необходима ,като слънцето и въздуха" за всеки депутат с порочни практики с престъпен криминален сюжет от типа на "Десет малки негърчета" по Агата Кристи,на които им трябва "пожизнен имунитет" ,за да се спасят от специализирани заведения със строг режим.Но това няма да "мине за дълго" този път .

24

Анонимен

преди 2 месеца

Много е съмнителна тази тяхна сглобка, г-жо Радева. Събрали са се герак, рак и щука. Засега ги обединява подчинението пред Козяк 16 и списъка Магнитски. Струва ми се, че при удобна ситуация ББ и Шиши Пеевски ще гледат да се отърват от ПП, те са им непотребни и некоректни.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Как никой не се разочарова от Борисов , Пеевски и Доган. Ха ха ха .

fallback