Снимка: БГНЕС
fallback

Досега търпях всякакви лъжи, защото бях главен прокурор и ме интересуваше престижът на институцията, която представлявах. Оттук нататък възнамерявам да съдя всеки лъжец, независимо дали се прави на главен прокурор или е представител на някоя розово-либерална медия. Това заявява бившият главен прокурор Иван Гешев в своя позиция, изпратена до медиите.

Току-що срещу мен започна поредната мръсна политическа атака. Явно политическите боклуци се уплашиха от гражданите.

Борисов натисна ENTER и Боби Истината, специалист в късия разказ, оповести "истинска" история в стил "сам си я измислих". И след това се обори сам като каза, че не разполага с никакви доказателства за твърденията си, подчертава Гешев.

И още нещо - радвам се, че съм изкаран пред скобите, защото вътре в тях се намират хора, до които никога не съм искал да стоя. Все пак на снимката с Петьо Еврото видимо е Борислав Сарафов, коментира още Гешев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Ангелина

преди 2 месеца

Къде са в този списък и имената на други ГП ,които са "мозъкът на злите гении" на престъпността и сега са се снишили на"топло място"?!За ОПГ с ще има справедливо правосъдие - въпрос на време ,вкл. и за този "виден евроатлантик" ,който, като един друг негов събрат - "не познава никого" от съдебната система и посредниците ,въпреки че ги назначава,без да е УЧР или ръководен фактор Гешев,ако иска да убеди някого в "катарзиса си " да свидетелства и стане защитен свидетел,така ще спаси децата си .

16

Ангелина

преди 2 месеца

Нивото на българската прокуратура е толкова смехотворно и "ниска топка" ,че дори и поръчковите мероприятия ,които измислят и организират са също толкова налудничаво - смехотворни. Въпросът е ,че притежават власт и ресурси ,с които унищожават човешки съдби и убиват .Гешев ,Сарафов и компания стига са се "заплашвали" взаимно ,след като нищо няма да направят един срещу друг ,защото са зависими помежду си. Ако има някой ,който е най- свързан висшия ръководен състав на ОПГ,това е настоящия ИФ.

15

ИВАЙЛО АНГЕЛОВ

преди 2 месеца

Защо го пропускате?! Ако излязат снимки, как ще се оправдавате?!Ами туй Красно име , ветеранът УШЕВ защо не се споменава ?!

fallback