Снимка: БГНЕС
fallback

"Ние не трябва да чакаме и ден повече, смяната на КЗК трябва да стане незабавно“, заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков в изявление.

КЗК е с изтекъл мандат и трябва да се смени, добави Петков, цитиран от БГНЕС.

Той е категоричен, че реформата в КЗК трябва да стане много бързо. "Това е част от приоритети, които днес ще говорим на Национален съвет“, каза още той и добави, че ще вкарат нов закон, както и че ще говорят с ГЕРБ по темата.

По темата за евроизборите, Петков каза, че ще започнат официално преговори с "Демократична България" за обща листа за евроизборите.

Той обясни, че Националният съвет на ПП ще обсъжда три основни точки, важни за партията и свързани с евроизборите. Освен преговорите с „Демократична България“, Петков уточни, че ще се обсъжда и утвърждаването на Никола Минчев за водач на листата.

Ще имаме и вътрешни избори за всички други кандидати в листата на „Продължаваме промяната“ след водача, „така че демокрацията да се покаже и отвътре преди да отиде отвън“, коментира съпредседателят на ПП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбрах ме,Киро за кой лобира пак ,и защо че уволнява кзк,Борисов му каза че те са не зависим орган,но Киро иска да командва всички ,е гаси

30

Алекс

преди 3 месеца

Про100то иска,но след Пералнята Шиши и Бойко разрешават.

29

Мишок

преди 3 месеца

Вън от тук!!!

fallback