Снимка: БГНЕС
fallback

Не може да задържиш бежанците, където не искат да живеят. Тези притеснения са пресилени. Важно е да влезем в Шенген, за да сме в ядрото на Европа, но е важно и икономически. България и Румъния са си изпънили условията, не трябва да бъдем дискриминирани. Да влезем по въздух и вода за мен е недостатъчен резултат. Неприемливо е, че няма дата за сухопътното влизане. Това заяви бившият премиер Сергей Станишев пред БНТ.

Той добави, че не се съмнява относно подкрепата на САЩ към България за влизане в Шенген.

"Политиката без кауза винаги ще бъда не парче. Важно е дефинирането на точни цели. Затова има дефицит. Сглобката мотивира своето съществуване с външни фактори. За съжаление опозицията е повече обърната към миналото. Говори се повече за носталгичното. Важното е да се говори за бъдещето", допълни той.

Според Станишев социалисти ще има на европейско ниво.

"Тези избори се подценяват у нас. Там се вземат решенията, които засягат България. Трябва да има компетентни хора, които знаят как се случват нещата в ЕС. Отношението към делегацията на социалистите не е много положителна. Боли ме, че БСП не успява да генерира енергии около себе си."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

Анонимен

преди 4 месеца

Кауза: свободен, добре живеещ в мир народ. Край на преходи и подобни и 45 стигат, без влияние на рашки и чини и налагане на чийто и да е ред.. Добри икономически и политически отношения с цял свят, просперираща страна.

76

Анонимен

преди 4 месеца

Кауза винаги има:добре развита икономика и селско стопанство.Някои се връщат назад именно заради това: добре развита във всички сфери икономика,с високо качество на краен продукт,затворени цикли на производство,високо ценена в цял свят.Високо развито планово селско стопанство с всичкото си многообразие и високо качество,затворени цикли на производство,висококачествени стоки,ценени и изнасяни в цял свят.Евтино и достъпно.Недостатък:само в липсата на свобода на словото,визи за излизането вън от Бг

75

маалатъ

преди 4 месеца

Кауза???????? Ква "кауза", бе, украинска Иудо, кажи си го както си е, ::: Идеология!!!!!!! -)))))

fallback