Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Държавен вестник обнародва решението на Народното събрание за предоставяне на преносими зенитно-ракетни комплекси на Украйна. Това трябва да стане след оценка на наличните запаси и способности в рамките на започналия процес на Стратегически преглед на отбранителната политика.

С решението се дава мандат правителството да преговаря с държавите от НАТО за разполагане противовъздушни и брегови противокорабни ракетни комплекси у нас.

Дава се разрешение за обучение на украински пилоти на самолети F-16 и обучението на „до четири пехотни/механизирани роти годишно с численост до 160 души от Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

тя

преди 5 месеца

Иза ли още пушечно месо в Украйна ?!

31

Zеленски V

преди 5 месеца

Хristalina ГЕОРГИЕВА и МВФ дадоха на аркадаш Владимирчо Беленски 900 000 000 у Зелено.. ще има значи тотално зануляване на Уркрайна. Има един проблем обаче, искат да ни занулят и нас, а любимият Тиквочь на голяма маса Урудясали Ганьовьци помага с всичка сила за да си спаси кожляка. Дай Боже всичко по бързо да приключва, ч ена Българският народ, душа не му остана вече

30

Zеленски V

преди 5 месеца

Kristalina ГЕОРГИЕВА и МВФ дадоха на аркадаш Владимирчо Беленски 900 000 000 у Зелено.. ще има значи тотално зануляване на Уркрайна. Има един проблем обаче, искат да ни занулят и нас, а любимият Тиквочь на голяма маса Урудясали ***'ьовци помага с всичка сила за да си спаси кожляка. Дай Боже всичко по бързо да приключва, ч ена Българският народ, душа не му остана вече.

fallback