Снимка: БГНЕС
fallback

Министърът на здравеопазването беше бламиран днес от ресорната парламентарна комисия. Оттук нататък не виждам какво друго му остава освен да си подаде оставката, защото не го подкрепиха дори тези, които го направиха министър, коментира вицепрезидентът Илияна Йотова пред журналисти, попитана за ситуацията с „Пирогов“ и дали има резон да се искат оставки.

Oще по темата

По думите ѝ е по-сериозно, че скандалът в „Пирогов“ отвори "кутията на Пандора за много зависимости, лобиране, подозрения в корупция, натиск“. Очевидно се спазват условията на онзи запис - „с кървав подпис“ трябваше да се уволняват хора, назначавани от ГЕРБ, служебните министри, каза Йотова. Всичко това е в ход, ще видите, добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 4 месеца

Някой да знае защо Йотова е толкова загрижена за здравния министър и "здравеопазването" в България? Знаете ли какво работи мъжът и? Всичко е толкова пошло и елементарно, само се чудя до кога ще търпим да се подиграват а нас. Тази дебелана от години го раздава политичка, издържана от нас, а не е направила НИЩО полезно за България, само се снима из медиите. УжасТ!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Непременно се изказват по всеки проблем Слафчу, Тошку и Йотова. Без тях кратинката няма да е пълна.

23

!!

преди 4 месеца

Рашев като го бламират всеки път като се напъне с нещо про-кремълкско, защо не си е подал до сега оставката?

fallback