Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Политическа партия „Продължаваме промяната“ осъжда критиките на председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата грешна самопреценка за ролята му в държавата. Това се посочва в позиция на партията, като се уточнява, че критиките са безпочвени.

Oще по темата
„Не агресивният ПР и имитацията на сила, а поемане на отговорност за управлението извади държавата от порочния цикъл от неуспешни избори, даде и ясна програма и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости“, посочват в позицията си от „Продължаваме промяната“.

От партията отбелязват, че продължават да изпълняват целите си въпреки всички предизвикателства.

В открито писмо до премиера Денков вчера Пеевски заяви, че наблюдава управленска безпомощност за справяне с "климатично предизвикателство снеговалеж". По-късно в кулоарите на парламента Пеевски каза, че целта на критиките му към премиера е той „да почне да си върши работата“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Ангелина

преди 5 месеца

"Осъждането на критиките" - не върши работа ,това е само за морални хора.Тези ,които наистина искат да настъпи промяна в държавата ни ,като процес и да бъдем Правова ,а не варварска държава ,както досега - трябва да направят така ,че никога повече депутати с меко казано спорна репутация ,да не са в НС ,а където им е мястото.

23

ахахах

преди 5 месеца

Дон Кихот през зимата, Разпутин наистина има халюцинации, дори преподавателите по литература обикновено знаят, че Дон Кихот не се изучава в началото на зимата, а през есентаахахахахахха

22

лафкаджия

преди 5 месеца

Много се извинявам, този щеше да се погрижи за тютюневия бизнес, но направи едни лафки и после дори ги затвори, какво прави в парламента? Той прилича ли според вас на Борис от романа на Тютюн, защото според мен не

fallback