Снимка: БГНЕС
fallback

"Народното събрание доказа теорията на Айнщайн за "черните дупки". Вътре в пленарна зала е такава дупка", ироничен коментира в кулоарите на парламента Тошко Йорданов.

Повод за думите му дойде от това, че не се събра кворум за гласуването на вота на недоверие, а от обявена 10-минутна почивка, тя се превърна поне в  40.

Oще по темата
"Една минута вътре се равнява на 30-40 отвън. Времето се изкривява в тази дупка и мисля, че трябва да отдадем дължимото на Айнщайн, който още миналия век предсказа това", допълни Йорданов.

Посочи и че утре ще има повторен опит за прегласуване, "но всъщност за вас ще е утре, за нас ще е днес, в тази зала", продължи с иронията той.

Категоричен бе обаче, че вътре няма един министър със здрав разум. Били алчни, нагли същества, а думата достойнство не я знаели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

иСбирател

преди 6 месеца

Тоя мина по т@ по тия и шефа си!

26

!!!

преди 6 месеца

*** си се пръкнал и *** ще се споминеш, долно чалгарско нищожество, дето ти викат Тошко Африкански! Айнщайн не е футболист, както си мислиш бе, нищожество чалгарско

25

Тео

преди 6 месеца

Адаш, теорията е на относителността, бе! Не е за черните дупки. Тя ги предрича, но Айнщайн никога не е писал, а и не е знаел нещо за тази тема. Просто е доказал, че когато звезда умира, оставя след себе си компактно тяло с огромна маса!Уф - вместо да си изпишеш вежди, си избоде очите!

fallback