Снимка: БГНЕС
fallback

"С излизането от зала преди гласуването на вота на недоверие ГЕРБ и ДПС спасиха кабинета, показаха и че извиват ръцете на ПП-ДБ. Или ни давате “Лукойл”, или си отивате". Това зави лидерът на БСП Корнелия Нинова, предаде  БГНЕС.

Oще по темата
"Това правителство е единствено за интереси, пари и порции от властта", каза още Нинова.

Тя призова утре в пленарна зала по време на прегласуването на вота на недоверие ГЕРБ и ДПС да присъстват в зала и да гласуват.

"Падането на кабинета зависи от ГЕРБ и ДПС", подчерта лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

БЕСЕПАРСКА ВОНЯ

преди 10 месеца

ОТ СНИМКАТА СИ ЛИЧИ ЧЕ ПАК Е ЛАПАЛА СЛАНИНА С ПРАЗ.

23

Анормален

преди 11 месеца

Тая от както я помня,освен с бутане на правителства,със друго не съм запомнил да се е занимавала.А като висш представител на ,,лява" партия би трябвало да се интересува единствено от социалната политика в България.Здравеопазване,пенсии,образование и соц. помощи.А тя се занимава със покупко-продажба на оръжие за милиарди.И социалистическата ни партия не е ,,социалистическа" лява партия,а е един ,,политически-клуб-картел" по определението на Юрген Рот,който осветли БСП-то като частна финасова каса

22

Анонимен

преди 11 месеца

Всеки един от укрохайлязите на морето ни струва месечно около 5хил.лв. Нощувки,храна,детски,джобни,безплатно здраве,безпл.паргинг,безпл.градски транспорт и още ред др.благинки! А за пострадалите БЪЛГАРИ на българомразците от сглобката едва им се откъснали някакви мижави 1500лв.! И за Коледа за укрите ще има огромни коледни пакети подарък,а за възрастните ни бащи и майки няма да има дори и по една студена вода, та поне по-лесно да преглътнат горчивия и сух коледен залък!!!

fallback