Снимка: БГНЕС
fallback

"Днес се навършват 34 години от падането на тоталитарната власт в България. След години историята ще отчете приноса на ДПС и г-н Ахмед Доган за победата на демокрацията и за мирния преход в нашата родина".

Това написа в официалната си страница във Facebook бившият председател на Движението за права и свободи (ДПС) Мустафа Карадайъ.

Oще по темата
Както е известно, Карадайъ подаде оставка като председател на ДПС на 7 ноември. След промяната почетният председател Ахмед Доган пое оперативното ръководство на партията до провеждането на Национална конференция.

След оставката на Карадайъ народните представители от ПГ на ДПС взеха решение за промяна в ръководството на групата. Неин председател вече е депутатът Делян Пеевски. Освен Мустафа Карадайъ оставка подаде и Ахмед Ахмедов. Той освободи поста заместник-председател на Централния съвет на ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 5 месеца

Разбира се, че ще отчете приноса му за унищожаването на България.

32

Бедни ми Мустафа,

преди 5 месеца

сега яд ли те е,когато през 2013 се хвърли храбро и самоотвержено върху "атентатора" на хидроинжинерЪ :) :) :) Голем цирк беше как се метна - скочи като Голямата Перука за шише уиски... А на всичко отгоре "терористЪ" беше с празен пистолет,но пък се получи добро театро и овчеглавия електорат блееше с влажен поглед в защита на Доганя... Ех,що не си трая тогава,бедни КараДАЙ :)

31

Щирлиц

преди 5 месеца

До Алекс.....Не знам каква е заслугата на Доган,но а са рекли от посолството "калъч",а сме отишли един Господ знае къде.

fallback