33

Анонимен

преди 6 месеца

Разбира се, че ще отчете приноса му за унищожаването на България.

32

Бедни ми Мустафа,

преди 6 месеца

сега яд ли те е,когато през 2013 се хвърли храбро и самоотвержено върху "атентатора" на хидроинжинерЪ :) :) :) Голем цирк беше как се метна - скочи като Голямата Перука за шише уиски... А на всичко отгоре "терористЪ" беше с празен пистолет,но пък се получи добро театро и овчеглавия електорат блееше с влажен поглед в защита на Доганя... Ех,що не си трая тогава,бедни КараДАЙ :)

31

Щирлиц

преди 6 месеца

До Алекс.....Не знам каква е заслугата на Доган,но а са рекли от посолството "калъч",а сме отишли един Господ знае къде.

30

Щирлиц

преди 6 месеца

Човекът,който се замисля,говорейки български,и не признава България за своя Родина?Уууууу лево.

29

Алекс

преди 6 месеца

Трябва да се признае,че Ахмед Доган е един от най-подготвените политици в България,а ДПС е може би най-добре структурираната партия.Заслугата на Доган да не се допусне меднуетничнически сблъсък,както в съседна Югославия,е безспорна.

28

Анонимен

преди 6 месеца

До 27 Турците сами се застрелват в крака като гласуват за дпс,която си има избирателите за стадо за доене. Остават се да бъдат лесно манипулирани и водени за носа

27

Хан Крум

преди 6 месеца

Приносът в създаването на най-бедната и КОРУМПИРАНА държава в ЕС.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Дали не бяха преди време вкарани троянски коне в ДПС и просто да се разиграваха фалшиви сценки?

25

Ахах

преди 6 месеца

А Вучич няма на кого да се оплаче!

24

НеКрепостен

преди 6 месеца

Абсолютно съм съгласен г-н Карадйъ! Професорите по КОРУПЦИОНЕН МЕНИДЖМЪНТ ще останат завинаги в историята.

23

мак

преди 6 месеца

Спрете да триете коментари. Като не ви уйдисва, махнете възможност за коментиране и туйто.

22

Факти

преди 6 месеца

Ако в България нямаше фашисти, нямаше да се налага да има ДПС.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Ако в България имаше про-сръбска партия, кoмунистчетата щяха да се спускат като кучета към слабините на членовете на тая партия. С шороко отворена уста.

20

Анонимен

преди 6 месеца

"Само той май не знае или не помни,че ДПС е създадена от ДС" - Дори и така да е, това нищо не означава. Парите не миришат. Отрочетата на ДС така или иначе се пребоядисват с цел лично облагодетелстване. Всички комунисти се пребоядисаха. Не е виновна "демокрацията", че българинът е алчен и управниците му които сам си избира не струват. Не е виновна "демокрацията", че хората не са ходили на училище и не знаят какво означава тя.

19

Мъ

преди 6 месеца

Ако няма ДПС, нямаше да има Герб, Атака, НФСБ, ДБ, ПП, Възраждане... ДПС е базата да създават следващи партии с "дъвка" - ДПС.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Ами това е да си предан на Доган! Сечено няма как да му прави Карадая! Прекрасно знае кой го " короняса" на този " пост"! А иначе в Български вариант,ще спомена " Лицето" Иван Гешев! Борисов МутроКомуниста беше този,който качи Гешев на поста Глав прокурор! И както видяхме,скочи срещу Борисов и не искаше да си тръгне!-:) Но си тръгна!-:) Важен е хода на Доган от тук на татъка! Или по скоро,ще се опита да си измие ръцете с Делян Пеевски! Давайки му пълната власт в ДПС! Виж какви ще ги сътвори Шиш

17

Анонимен

преди 6 месеца

Да назначат и Йордан Цонев! И без това написаното звучи като реквием!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Историята ще отрече демокрацията.

15

Анонимен

преди 6 месеца

американска стратегия за заблуда на българите - ама то това пра-се дето го ногодиха е по-лошо от най-лошите антибългари

14

Анонимен

преди 6 месеца

..."приноса на ДПС и г-н Ахмед Доган за победата на демокрацията и за мирния преход в нашата родина."Само той май не знае или не помни,че ДПС е създадена от ДС,назначавайки Меди Доганов начело