Снимка: БГНЕС
fallback

За днес от 12 часа е насрочено извънредно заседание на парламента заради ветото на президента върху Закона за енергетиката, съобщи БНР.

Провеждането му обаче е под въпрос заради обявения бойкот на част от парламентарните формации.

Oще по темата

Инициативата за извънредното заседание е на ГЕРБ-СДС и ДПС. Партньорите им в управлението от ПП-ДБ обаче се обявиха против събирането на депутатите заради опасения, че парламентарната трибуна може да се използва за предизборни цели.

Единствено от ИТН декларираха, че ще се явят в зала, защото по принцип били против разпускането на НС в рамките на кампанията. Това поставя провеждането на заседанието под въпрос, тъй като гласовете на трите парламентарни групи са едва 116, а кворумът, необходим, за да започнат работа, е 121.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 6 месеца

Ех мамка му стара. Стига сте се блъскали, спазвайте ред. На всекиму ще дойде реда. По спокойно овчици. Без навалица. Наредете се на опашка един след друг, както в детската градина са ни учили. Ама недей така. Престанете. Ама моля ви се другарю, не се блъскайте. Абе престани да се секнеш върху мен. Стига си ми крещял на ухото. Не разпъхвайте с лакти. По културно го раздавайте. Като не можете да изтърпите пъpдeтe с финез. Купете си предваритено билетчета за Цирка Народно Събрание!

25

Анонимен

преди 6 месеца

ЩЕ ИМА ЛИ ЦИРК,ДА СИ ТОЧНА УДНО УИСКИ С ФАСТЪЧКИ?!...

24

Предизборна Пиеса

преди 6 месеца

Добро ченге, Лошо ченге

fallback