26

Анонимен

преди 6 месеца

Ех мамка му стара. Стига сте се блъскали, спазвайте ред. На всекиму ще дойде реда. По спокойно овчици. Без навалица. Наредете се на опашка един след друг, както в детската градина са ни учили. Ама недей така. Престанете. Ама моля ви се другарю, не се блъскайте. Абе престани да се секнеш върху мен. Стига си ми крещял на ухото. Не разпъхвайте с лакти. По културно го раздавайте. Като не можете да изтърпите пъpдeтe с финез. Купете си предваритено билетчета за Цирка Народно Събрание!

25

Анонимен

преди 6 месеца

ЩЕ ИМА ЛИ ЦИРК,ДА СИ ТОЧНА УДНО УИСКИ С ФАСТЪЧКИ?!...

24

Предизборна Пиеса

преди 6 месеца

Добро ченге, Лошо ченге

23

Настрадин

преди 6 месеца

Не е необходимо човек да е професионален маг,за да не му стане ясно едно нещо.Пеевски,пенкилерът в последно време,се е обадил на "наш" Слави и му е казал: Искаш ли итн да е в 50-тия парламент.Знам,че горещо го желаеш,затова,изпрати твоите,нашите 11-ет калпака в петък в НС.Позор е точната дума,която оформя манталитета на една случайна организация.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Те се правят,че се карат,а после ние плащаме високите цени.Предизборно се събират,а след изборите пак ще се гушкат,за да гушнат няколко милиона.За какво се карат за Лукойл не разбирам.Още миналата година си се разбра,че разликата от 1 лев е,защото пращат гориво на укрите.В Русе зареждат и бегат после към фронта.Лукойл е на Родшилд.Това,че вкарват руско гориво не означава нищо.Даже самите руснаци трябва да спрат Лукойл.

21

трагикомедия!

преди 6 месеца

Е,ще има ли хартиени рецепти,или не?Има хора без лекарства.Как ще я караме?

20

Анонимен

преди 6 месеца

Не симпатизирам на нито една партия, защото никоя не отговаря на представите ми за политика. Но, този от възраждане му щрака акъла. Цепи дъски, а тия от ПП, ДБ и прочие измислени демократични уж формации са тотално бавноразвиващи се. Простете, но такъв изказ имахме в първи клас. Речник-две суми да и не.

19

до №11

преди 6 месеца

До Анонимен:Нали затова всички комшии ни мразят от векове.Затова и в чужбина нямаме диаспора.Да сте чули някъде да се говори за български квартал?Няма и да чуете.Славейко,а и други са го казали какво сме.Дори по времето на ВСВ не е имали такова падение на общественото съзнание.

18

Анонимен

преди 6 месеца

А възраждане и БСП ще се явят ли ?

17

да,а

преди 6 месеца

ИТН не са за разпускане на НС.Защитават лични интереси.Те,и по-вече няма да стъпят вътре.Затова колкото изкарат е в техен плюс.

16

Анонимен

преди 6 месеца

повтаряте като папагали това дето сте чули от телевизора. ама още никой не е извадил документи да покаже че наистина нещо не е платено и се дължи, нали..... бройлери дето ги водят а носа....

15

Анонимен

преди 6 месеца

Е как така ще си нарушават поредната ваканция. Няма начин, те се преумориха. Цял август почивака, работиха две седмици и си гласуваха пак 1 месец почивка. Истинска Промяна.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Възраждане, ПП, ДБ и БСП се обединиха да бранят лука и да ощетяват държавата с 3 милиона на ден. Кирчо каза, че щели да го гласуват ама след 10 дни. Тоест 30 милиона се ощетява държавата, заради това, че искат да ваканцуват.

13

До 1

преди 6 месеца

Ми те с надеждата, ча ако има недостиг на ток ще го спират в опустелите райони дето няма да, протестират в, София няма да го спрат и така ще компенсират овцете ще блеят ще чакат да пекне слънце панелчето да даде ток

12

Анонимен

преди 6 месеца

Това не е сглобка на гербави и депесари, а здрава спойка от десетилетие. Всичко лъсна наяве. Затова на изборите-аут.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Прав си е професорът за материала от 80%...Затова и макетата отдавна са отсвирили тая територия, знаят много добре какво е.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Комунистите от герб ще подскачат според тоягата на ДПС. Мърдане няма. Каквото е казал и им каже Доган-това е било при управлението им. Затова сме и на тоя хал. Не се ли изметат на изборите дереджето ще бъде винаги същото-последната ду.а на кавала и в африканския свят.

9

Смях

преди 6 месеца

Позорно действие на Има Такъв Народ! Току що загубиха много...

8

Анонимен

преди 6 месеца

Малкото ДПС Слави се отзововат на призива на шефа си Пеевски

7

Анонимен

преди 6 месеца

При наличие на сглобка това също е начин на протест. Ще следя кой ще подкрепи националните предатели в опита им за пореден път да ограбят българския народ и според това ще гласувам и на местните избори