Снимка: БГНЕС
fallback

И "Продължаваме промяната" няма да влезе на свиканото този петък извънредно заседание на Народното събрание, обяви пред журналисти в Сливен съпредседателят на ПП "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Така той коментира изявлението на Корнелия Нинова, че БСП няма да присъства на заседанието, в чийто дневен ред е президентското вето върху промени в Закона за енергетиката.

Oще по темата
"Ние няма да влезем в парламента, защото следващите два дни са времето, в което хората трябва да решат кой да бъде градоначалник, кой да бъде човекът, който следващите четири години ще управлява техните населени места”, посочи той.

“Всичко, което е свързано с "Лукойл", винаги може да се реши след изборите. Сега е време да говорим за инфраструктурата, за детските градини, за училищата, за болниците и хората да направят правилния избор”, посочи Петков и продължи:

"Когато България може да печели от собствената си инфраструктура над 2 милиарда на година, ще бъде огромен пропуск да не го направи. Лично аз поздравявам министъра на финансите, въпреки сезирането на Конституционния съд", каза още Кирил Петков във връзка сезирането на Конституционния съд от президента Румен Радев за новите енергийни вноски върху вноса и транзита на природен газ през България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Българин

преди 7 месеца

Аз си мислех, че само нашият Фелдфебел с вдигнатият юмрук , е срам за цяла Европа ! Но сега съм по- спокоен! В Словакия имало и по-зле от нас!

35

Анонимен

преди 7 месеца

вече и словакия след унгария отказва помощ за украйна - някои народе се осъзнават и избират хора които се грижат предимно за страната си а не да служат на американците

34

Анонимен

преди 7 месеца

не е сигурно - поредното заблуждаване на народа- всичко ще се приеме -наредишли са от посолството

fallback