Снимка: БГНЕС
fallback

След тричасово заседание Синдикатът на нефтохимиците реши, че ще използва всички законови средства за да защити работните места на хората.

"В "Лукойл" работят 5 хил. души, които ще останат на улицата ако рафинерията спре работа. Това каза президентът на синдиката на нефтохимиците Павлин Ваковски:

 "Всичко това, което политическите партии и някои икономически интереси, които се прокрадват във всички тези решения, показват следното: че размотаването на дерогацията като пешка, като рекет срещу нашия работодател, притеснява много хората в "Лукойл-Нефтохим"-Бургас за техните работни места".

От синдикатите твърдят, че рафинерията е платила всички дължими суми към държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

...

преди 6 месеца

Руските игрички отново в действие. Сега и работниците вкараха в схемата. Айде заминавайте си,че ми омръзна от мушенгии.

34

Айде бе

преди 6 месеца

Ха ха , държава рекетьор , нищо ново ! След като ликвидира малките ,и средните , и не смее да пипне евро мастодонтите , работата опря до Лукойл ! Днес в абсолютно мутренски стил заявиха : дайте милиард и половина ако искате да продължите да работите ! Имат ли право , нямат ли , никой не го е еня , ....ако има държавата да взема , кой е този чиновник или политик който не си е свършил работата ,... мълчание и тайна ! И сега държавата изглежда смешна и жалка , ...като мутра рекетьор !

33

Анонимен

преди 6 месеца

Без ток и без горива ще ни прави Сглобката на Промяната и Мутрите. Африканска държава в Европейския съюз. Германия купува руски нефт от Индия, пуска тецове. Ние ще сме африканците на Европа. На Запада му са нужни африканци да им робуват и да бъдат бедни, за да са богати западноевропейците. Нашите маймунни не копират действията на Запада, ами лъжливите им изказвания.

fallback