"Битката за София ще бъде тежка. Днес излезе едно социологическо проучване, според което Ваня Григорова има шанс не само да стигне до балотаж, но и да победи на него", заяви кандидатът за общински съветник от БСП Станислав Младенов в студиото на Bulgaria ON AIR.

"Бюджетът на София е 2,4 млрд. лв. 240 млн. е бюджетът за чистотата. В София улиците се мият само когато вали, защото тогава може да се атакува по-голяма площ, а всъщност не се върши работа. Вътрешнокварталните улици също не се мият, а ние дишаме там. Предимно се мият линиите на градския транспорт. Това е голям проблем. Бюджетът за миене на софийските улици не се изпълнява", коментира Младенов.

Още по темата

"Преди два дни бях в кв. "Модерно предградие". Там хората живеят в 19 век. По самите улици текат фекални води, няма никаква изградена канализация. Комуналните услуги трябва да се въведат в обхвата на услугите предоставени от Столичната община. Трябва да започнем от чистотата", заяви Младенов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него хората от "Продължаваме промяната", "Спаси София" и "Демократична България" ще управляват заедно с ГЕРБ. "Моделът, който се разиграва на национално равнище, ще се случи в същия вид в София", категоричен е Младенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase