Снимка: БГНЕС
fallback

Опозицията тръгна с погрешен подход, аргументите й са неверни, основават се на лъжи. Истината излезе наяве. Нямаше аргументи, които да изискват този вот, само се загуби време и все още се опитват да заблудят хората. Това заяви премиерът Николай Денков след неуспешния вот на недоверие срещу правителството.

Опитваме се да помогнем на тези региони – Стара Загора, Пловдив, каза Денков. Да гледаме в бъдещето, а не да се чудим как да останем в миналото.

Благодаря на депутатите, които подкрепиха кабинета. Гласовете ни дават основание да продължим управленската си програма. Готов съм да изслушам всеки, който подхожда добронамерено и конструктивно. Ако Борисов има подходящи предложения, аз ги чувам, ключово е да си работим по приоритетите, да имаме парламентарна подкрепа, за да се гласуват законите, добави Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

Сатир

преди 7 месеца

Опитваме се да помогнем на тези региони Стара Загора, Пловдив, каза Денков. Да гледаме в бъдещето, а не да се чудим как да останем в миналото. - Денков, да ти припомня "Не всеки който те вади от ла-ната ти мисли доброто.

76

Анонимен

преди 7 месеца

Правителството е супер!! А от догодина заплатите стават не по-малки от 933лв.

75

Анонимен

преди 7 месеца

ужас - това е академик - той като селска баба повтаря опорките дето са му написали - боже пази българия от академиците

fallback