Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов поиска оставката на Николай Денков, след като премиерът днес отправи критики към ИТН във Facebook, където отговаряше на въпроси.

"Сутринта министър-председателят Денков отговаряше на въпроси във фейсбук. На въпросът: “Защо са си позволили да направят коалиция с ГЕРБ и ДПС”?, той отговори с китайска поговорка, която гласи, че няма значение какъв цвят е котката, бяла или черна, важното е да лови мишки. Така е. Само че котката, г-н Денков, е Делян Пеевски, а мишките сте вие от “Продължаваме промяната”. Николай Денков каза също, че ИТН е крайно време да кажат какво всъщност искат. Ще поема отговорност от името на ИТН и ще отговоря, че ИТН искат веднага да си подадеш оставката", написа Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Паню Баирски

преди 7 месеца

Кой те пита тебе бе, жалък папуняк!

73

Анонимен

преди 7 месеца

Не се ли забрани със закон тази пропаднала чалга наречена музика ще има да гледаме такива лицемерни мутри като тая още дълго време из телевизии представени от ИМИТИРАЩИ ЖУРНАЛИСТИКА платени червеи !

72

северозапад

преди 7 месеца

Злобен ,***,нагъл и некадърен , със самочувствие човек и много пари да има пак си е същият .Много искат и го направиха като върнаха топката за това ,че излъга като разгонена чалгарка народа .

fallback