Снимка: БГНЕС
fallback

"Аз вярвам, че вотът на недоверие няма да мине и ние в петък следобед ще продължим да имаме кабинет с премиер Николай Денков". Това посочи Надежда Йорданова пред Нова.

"Вярвам, че останалите политически сили ще бъдем отговорни особено в тези все по-трудни времена и ще запазим стабилно управление на страната".

Oще по темата
Относно това дали ще има кабинет на ПП без подкрепата на ДПС тя посочи, че настоящият кабинет е единствения възможен в ситуацията.

"Това е едно правителство, което беше формирано след тежки разговори, а мнозинството, което подкрепя правителството в парламента понякога работи трудно. Но по други, включително евроатлантическите въпроси, мнозинството работи спокойно и стабилно. Тези въпроси са подкрепени и от ДПС. Те подкрепят и предстоящите изменения в Конституцията. Това са обективности, които трябва да отчитаме. Същевременно ДПС не участва в правителството", добави Йорданова. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Бухахахаха,

преди 7 месеца

бавната Надка с нов безсмислен монолог на некъпаната си космясала 8аGина от трибуната... И тая е правена в погрешната дупка,баце :)

24

Анонимен

преди 7 месеца

Разбира се, че е така и за това е редно Денков да бъде сменен с г-н Пеевски.

23

Браво

преди 7 месеца

Ако това е единственият възможен кабинет, то тогава един невъзможен при всички положения ще бъде по-добре

fallback