Снимка: БГНЕС

Няма оптимизъм за срещата в нашите редици. Думичката е недоверие, което тече от 2017 г. и в него няма никой невинен, заяви Димитър Манолов, президенът на КТ "Подкрепа" пред журналисти.

Премиерът Денков два пъти направи опит за разговор с протестиращите, но без успех.

Манолов заяви, че ще влезнат с шестте си искания, формулирани от хората, които са на магистралите.

На въпроса проблем ли е за тях, че няма представители на всички парламентарни групи, а само на ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС той отговори, че не е проблем,  просто би им се искало от тях да вземат единна българска позиция по този проблем.

"Ако тези хора имат акъл в главата си ще постъпят така както повелява българският национален интерес", каза още той и добави, че той е да имаме ток, което било най-важното.

"Не толкова работните места. Най-важната тема е България да има ток, дотогава тогава, когато стане възможно тока, който призвеждат тецовете да бъде заместен с нещо друго", обясни още той.

Той заяви, че винаги е икономочиски изгонен добива на въглища.

Общ преглед
"Тогава, когато трябва да имаш нещо, което можеш да го нямаш е без значение колко ще платиш, важно е да го имаш", категоричен бе Манолов.

На срещата не се допускат журналисти, дори и част от протестиращите. Има списък под който с пускат подбрани представители на срещата.

Според Манолов не трябва да е така, срещата трябва да е открита и всичко да бъде ясно и прозрачно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase