Снимка: БГНЕС
fallback

Кандидатите за кметове на София от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са неопитни. Това коментира в ефира на Нова Нюз Александър Томов, кандидат за кмет на София от „Българска Социалдемокрация – Евролевица“.

Според него неопитността се усеща по начина на изказ и заобикалянето на конкретни теми от страна на кандидатите. Томов уточни, че е важно да има сблъсък на програмите на партиите за управлението на града.

Oще по темата
„Години наред се боря със системата, която направи България изостанала страна спрямо останалите държави. Бях един от организаторите на протестите”, добави Томов.

Той призова хората да гласуват на предстоящите избори. Според него това е единственият законен начин да се направи нещо по-добро за страната. „Искам да съм изненадата на тези избори. След 20 години управление на София от ГЕРБ трябва промяна на всяка цена”, подчерта кандидатът.

Той обясни, че ако спечели изборите, ще направи изцяло нов бюджет. „Този, който подготвя Асен Василев, повтаря политиката на бедност, на ограничение, на вечна липса на пари и на комедията, за която чухме - че трябва да има доноси, за да има бонуси", коментира Томов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 7 месеца

Смех!

26

Анонимен

преди 7 месеца

Лупи от много време не е никаква изненада. Ако има да гушне някоя хилка и толкоз.

25

Ментора бай Иван

преди 7 месеца

Лупи просто заработва някой лев като ще цепи гласове от левицата!Не е престижно ,даже е подло и долно ,но.....това е Лупи ,за него парите не миришат!

fallback