fallback

Липсва контрол върху работата на службите в България, заяви пред Bulgaria ON AIR депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Стою Стоев.

Според него назначенията са направени в по времето на служебните кабинети и затова критиките са неоснователни. Стоев коментира и участието на ДПС в управляващата сглобка.
Oще по темата


"Оставката беше знак на протест срещу спрелия дебат от реформи в този сектор. Изгонването на руските шпиони поставя под съмнение дали нашите служби могат да си свършат работата. Примерите, които даваме, показват, че те не работят както трябва. Назначенията са направени по време на служебните кабинети, така че президентът може да е участвал. Единственият начин ДПС да участват в управлението е ако имат уговорка с ГЕРБ", коментира Стоев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Нужни са още оставки

преди 8 месеца

Атанасов е един най-големите врагове на действителните и разумни реформи, които биха могли да дадат път на България. Стоев, макар и твърде млад, също. Спомняме си как наскоро по силата на нагласената "ротация" се оттегли и подло ни подстави за шеф на правната комисия в НС Анна Александрова. На практика тя смачка и унищожи Законопроекта за лицата, подаващи сигнали и представи предложения относно Закона за достъп до обществена информация, които са абсурдни. Откровено прикриване на злоупотребите.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Някакви от Демонична България,които никой не харесва и не гласува за тях ,искат да контролират службите,за да има политически репресии после.Ако не бяха машинките нямаше и да влезнат в парламента.Като ги покажат по телевизията всички съседи започват да ги нареждат до 9-то коляно и сменят канала.Там ги избират с конкурс по дразнене.Който е най-дразнещ веднага става депутат на Демонична България.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Малък Сладуран (music)

fallback