Снимка: БГНЕС

Имаше лоша комуникация при вчерашния случай с дрона край Тюленово - не е обяснено какво и как се случва. Обяснението е винаги през медиите към хората.  Насаждането на мнение, че това може да застраши националната сигурност, е в търсене на политически дивиденти.

Още по темата
Мнозинството показва двойнствено поведение - създават страхове в обществото и противопоставяне. Това заяви бившият министър на отбраната ген. Стефан Янев за Нова Нюз.

Според него обществото е разделено отдавна и живеем в политическа криза. "Политиците не отчитат мнението на хората, връзката с властта е скъсана. Протестите на няколко бранша в областта на земеделието е доказателство. Тези граждани осигуряват не само част от БВП, но и част от приходите от данъците. Външнополитическите теми са приоритет на кабинета, но се загърбва интереса на българските производители.

Пазарът трябва да функционира, а не да му се пречи. Търси се баланс при нарушени търговски принципи. В търсене на външнополитически дивиденти, се неглижират вътрешнополитическите интереси", обяви Стефан Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase