Снимка: БГНЕС
fallback

Предизвикаха сами реакциите. Това е продължение от серията на аматьорството и липсата на усет за настроенията в обществото. На 15 септември изтичаше забраната на ЕК. Защо трябваше два дни по-рано да се внася в българския парламент? Продължаваща тенденция на неможене и на , коментира в БТВ политическият анализатор Георги Харизанов.

Oще по темата

„Полша е случай, където има избори. Основните избиратели на „Право и справедливост“ са в селата. Съвсем друг е случаят в България. Производителите смятат, че трябва да им се плати над пазарната цена“, посочи икономистът Евгений Кънев.

„Най-добрият начин за политическо дълголетие и 12 години във властта е, каквото кажат фермерите да им се удовлетвори. Ако искам да съм държавник, не мога да позволя такова разстройство на пазара, при което преработвателите да страдат, заетостта да страда, БВП да страда, да има по-висока инфлация, по-малко бюджетни пари. Държавническите мерки са непопулярни“, коментира икономистът.

„Борисов ще ги свали, но не ги сваля още. По учебник правителството действа така, както не трябва да се действа", обяви Андрей Райчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Предатели с Пералня

преди 7 месеца

Страхлив Плъх! Ще свали ама друг път! Стиска властта до последно, даже и ред чака скоро!

34

Радослав

преди 7 месеца

Боко, ретроградният Меркурий свърши ли или още ти е около Уран? Ще сваля сглобката когато сестра му от катуна му гледа на ръка и му каже, че трябва да срине това което създаде за да се издигне до стари позиции! Нещо кристалното кълбо какво казва, до кога ще крепи сглобката? Или да чакаме Венера да е ретроградна на тиквата?

33

Ралица

преди 7 месеца

Похотливият ром от Банкя няма да свали сглобката докато не си нагласи конституцията заедно с Шиши както им изнася. Дотогава ще се мляскат с Кирчо в ефир и ще са първата хомосексуална двойка в България.

fallback