Снимка: БГНЕС
fallback

Протестът на земеделските производители в момента излиза с искания, които са решени, или с такива, които не могат да бъдат решени, защото се слагат срокове, които няма как бъдат изпълнени. Някои от тях са свързани с нотификации от ЕК и ние няма как да ги прескочим, трябва да се спазят правилата, заяви премиерът Николай Денков.

През цялото време е имало диалог с производителите, коментира премиерът. Има разнородни интереси между животновъди, зърнопроизводители, посочи още той.

Oще по темата
Премиерът посети Военномедицинската академия, за да разгледа химико-токсикологичната лаборатория във ВМА. Лабораторията е водеща за страната в областта на съдебно-токсикологичната експертиза, осигуряваща изследванията за употреба на алкохол и наркотични вещества.  Денков отбеляза, че един от проблемите с войната по пътищата е бавното излизане на експертизите за алкохол и наркотици. Затова търсим решение, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

145

Анонимен

преди 7 месеца

Оставка и затвор за националните предатели дошли на власт чрез измама.

144

ЩЕ ПЛАЩАТЕ

преди 7 месеца

ЩЕ НИ БРЪКНАТ ЗДРАВО В ДЖОБА ЗА ДА ЗАПУШАТ УСТИТЕ НА ЗЪРНАРИТЕ С ПАРИ

143

Анонимен

преди 7 месеца

Някой да направи изследване дали във вносната пшеница има токсичния Глифозат. В Украйна се ползват забранени в ЕС препарати.

fallback