fallback

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов коментира надписа "Цончо Бонбончо", който се появи на табелка на неговия заместник в парламента.

Кадърът със закачливия надпис бе разпространен от депутата от ПП Явор Божанков, като според него в "НС бродел вандал".

Самият Костадинов заподозря за подигравката някой със "сбъркана ориентация" и зададе въпрос в стил "Стани богат".

"Тъй като в новата сграда на парламента по коридорите няма камери, розовите екземпляри от ППДБ веднага дадоха воля на сбърканата си ориентация. Според вас кой от видните хондурасти на розовата коалиция е автор на това фриволно обяснение в любов:

1. Яви Б.
2. Изи М.
3. Сопол П.".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

гост

преди 7 месеца

ТАКИВА НАДПИСИ ДА ПОЛУЧАТ НЕОРЕНТИРАНИТЕ НА ДРУГИЯ БРЯГ СЪЩЕСТВА ОТ ПП ДБ .

89

Анонимен

преди 7 месеца

Скоро ще видим депутати да пушат в залата, да си показват задните части, да закусват боза и баница, това ще стане нормално и даже задължително

88

Ха ха

преди 7 месеца

Закачлив надпис. Почти като либовно обяснение. така че...Цончо да се пази.Някой дупетат обичащ да бллиже захарни пръчици му е хвърлил око. Със сигурност не е от неговата партийна група, иначе нямаше да има нужда от надписи по табелките.Влубения лесно може да бъде разкрит, като се види коя партия подкрепя Прайда и е за еднополовата либофф... Кире харвардския е съмнителния. Мнооооого му шарят очичките на тоя. Като на разгонена котка... И Кокорчо не е за подценяване. Скрита лимонка е тоя. Пухкава.

fallback