90

гост

преди 7 месеца

ТАКИВА НАДПИСИ ДА ПОЛУЧАТ НЕОРЕНТИРАНИТЕ НА ДРУГИЯ БРЯГ СЪЩЕСТВА ОТ ПП ДБ .

89

Анонимен

преди 7 месеца

Скоро ще видим депутати да пушат в залата, да си показват задните части, да закусват боза и баница, това ще стане нормално и даже задължително

88

Ха ха

преди 7 месеца

Закачлив надпис. Почти като либовно обяснение. така че...Цончо да се пази.Някой дупетат обичащ да бллиже захарни пръчици му е хвърлил око. Със сигурност не е от неговата партийна група, иначе нямаше да има нужда от надписи по табелките.Влубения лесно може да бъде разкрит, като се види коя партия подкрепя Прайда и е за еднополовата либофф... Кире харвардския е съмнителния. Мнооооого му шарят очичките на тоя. Като на разгонена котка... И Кокорчо не е за подценяване. Скрита лимонка е тоя. Пухкава.

87

Анонимен

преди 7 месеца

Простащина от всякъде.

86

Анонимен

преди 7 месеца

Мисля, че къртовете в Парламента стигнаха дъното на дъното, другарки и другари. Време е да си ходят. ОСТАВКА!

85

Реалист

преди 7 месеца

"розовите екземпляри от ППДБ" -- много добро определение на същността им :-D

84

Бойкот на ОLX

преди 7 месеца

Този Цончо Бонбончо сигурно харесва близалките...

83

Хаха

преди 7 месеца

Според мен номер 3. Даровитият певец на победни руски песни.

82

Подсъзнателно

преди 7 месеца

Корнелия и Копейкин имат сериозни фройдистки проблеми .Нинова постоянно повтаря "ако си мъж" ,"ако сте мъже ми елате"," ако си мъж подай оставка",другия пък постоянно в някакви ЛДБТ спорове и схеми кой е по-мъж. Спешно да посетят психолог или психиятър!

81

Ханко

преди 7 месеца

... каза Коцко ***

80

Анонимен

преди 7 месеца

Едно време хулиганите ги изключваха от училище, а сега сглобката ги направи управляващи

79

ПродължиПедерастията

преди 7 месеца

Яви Б = Явор Божанков | Изи М. = Иво Мирчев | Coпoл П. = Манол Пейков -> все розови хондурасти минали с еднорози под дъгата хахахаха

78

ПродължиПедерастият

преди 7 месеца

Яви Б = Явор Божанков | Изи М. = Иво Мирчев | *** П. = Манол Пейков -> все розови хондурасти минали с еднорози под дъгата хахахаха

77

Отговор № 4

преди 7 месеца

Извикали са Морфов

76

Българ

преди 7 месеца

Спешна нужда от 9 септември 1944 г.

75

Сопол П

преди 7 месеца

кой е това?! за другите 2ма сам се сетих!! иначе, за мен Автора е - Искрен Митев, най-в негов стил е, особено като любовта му е несподелена!

74

era

преди 7 месеца

само заради тази постъпка на опонентите им ще гласувам за Възраждане на местните избори. Сега жената ще трябва след обяд да ми чеше ч*урката и ближе бонбончетата.

73

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

Колко наивен трябва да е човек, да очаква от такива депутати дето драскат по табелките на други депутати да милеят и страдат за проблемите на Простолюдието. Затуй Простолюдието ще си остане най-бедното в Европа, защото избира винаги такива скучаещи индианци, които по цели дни след като си вземат депутатската заплата се чудят къде да надраскат някоя прроостотия.

72

ПроСоТо

преди 7 месеца

Кои са авторите?..-Ами СЪЩИТЕ :..-Гочоолу,Дочоолу и Данко Хаирсъзина...Обаче толкова "гработно" са написали простотията,че човек се пита:..-Как може толкова малограмотни същества да вилнеят в НС ?

71

До Германец

преди 7 месеца

Копейката е мъж на място. Истински стожер и защитник на една истинска дама.