Снимка: БГНЕС

Съвсем разумно и с аргументи по съответните области да определим първата част от броя на кметовете и на общинските съветници, листите. Да има дискусии по отношение на програмата за местните избори и за местното управление.

Това заяви Иван Ченчев от БСП на влизате в централата на партията за заседанието на Националния съвет, предаде репортер на БГНЕС.

"Знаете, че всяка област е със своята специфика, но ние сме гледали обхватно може би да сортираме най-важните приоритети. Знаете, че един от постоянните проблеми в нашите общини, в нашите области е инфраструктурата. Разбира се, контролът на местното управление", отбеляза Ченчев.

Той отбеляза, че от БСП са сплотени за местните избори. "Избистрили сме как ще се явяваме на тези избори", добави Ченчев и посочи, че е радващо, че на места има повече от един кандидат за кмет.

По отношение на издигнатата за кандидат за кмет на София Ваня Григорова, той обясни, че тя е издигната единодушно, включително и той я е подкрепил, и не мисли, че нещо ще се промени в тази връзка днес на Националния съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase