Снимка: БГНЕС
fallback

„Аз нямам ментори и може би това е проблемът на президента, че той не ми е ментор“. Това каза премиерът Николай Денков в отговор на критиките на президента Радев, че сближаване с изпълнителната власт може да има, когато премиерът се абстрахира от менторите си.

Oще по темата

„Не искам да коментирам чужди думи. Има по-важни теми като това, което прави правителството, отколкото да коментирам някакви изказвания на хора, които нямат значение“, добави Денков.

„Институциите трябва да работя според това, което е заложено в Конституцията. Този, който излиза от рамките е президентът“, посочи Денков, цитиран от bTV.

По думите му законовите промени за шофиранията в нетрезвено състояние давали ефект. Той посочи, че ще бъдат представени статистки за заловените шофьори под въздействието на алкохол или наркотици.

Денков коментира, че с нови бюджет се увеличават студентските стипендии, отваря се нова програма за ремонт на общежития. Отпускат се 12 млн. лв. за три студентски кемпуса в Студентски град и се увеличават средствата на наградите, които получат най-добрите студенти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

268

OMG_Lucker

преди 8 месеца

По принцип Президента наистина излиза от рамките си. И ПРАВИЛНО ИЗЛИЗА!!! Управляващите съвсем са започнали да дерибействат и няма кой да им каже и копче, та се налага Президента да изпълнява тази роля. А този трагичен герой на снимката е толкова патетичен, че няма накъде повече.

267

Анонимен

преди 8 месеца

ЗАПОЧНА ОБРАТНОТО БРОЕНЕ. САЩ ВЕЧЕ НЕ ИСКАТ КОНФРОНТАЦИЯ В РУСИЯ И НА ЗЕЛЕНСКИ МУ ИДВА КРАЯТ. САЩ ГО УПОТРЕБИХА И СЕГА ЩЕ ГО ОЧИСТЯТ И ВОЙНАТА ЩЕ СВЪРШИ.РУСИЯ И БРИКС СТАВАТ ВСЕ ПО-СИЛНИ И САЩ ВЕЧЕ ИМА ДРУГИ ПО-ВАЖНИ ЗАДАЧИ.ИРАН И КИТАЙ СА ПО-ОПАСНИ ЗА САЩ ОТ РУСИЯ. СКОРО ПРОМЯНАТА ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-ЯСНА. НА БАЙДЪН ЩЕ МУ БИЯТ ШУТА, ТОЙ ВИДИМО Е НЕАДЕКВАТЕН

266

Анонимен

преди 8 месеца

До Ротационни новини 280, Колега ОПГ е официално съкращение в закона и се превежда като Организирана Престъпна Група. Затова точно приляга на партията на Тиквата - ОПГ ГРОБ.

fallback