268

OMG_Lucker

преди 8 месеца

По принцип Президента наистина излиза от рамките си. И ПРАВИЛНО ИЗЛИЗА!!! Управляващите съвсем са започнали да дерибействат и няма кой да им каже и копче, та се налага Президента да изпълнява тази роля. А този трагичен герой на снимката е толкова патетичен, че няма накъде повече.

267

Анонимен

преди 8 месеца

ЗАПОЧНА ОБРАТНОТО БРОЕНЕ. САЩ ВЕЧЕ НЕ ИСКАТ КОНФРОНТАЦИЯ В РУСИЯ И НА ЗЕЛЕНСКИ МУ ИДВА КРАЯТ. САЩ ГО УПОТРЕБИХА И СЕГА ЩЕ ГО ОЧИСТЯТ И ВОЙНАТА ЩЕ СВЪРШИ.РУСИЯ И БРИКС СТАВАТ ВСЕ ПО-СИЛНИ И САЩ ВЕЧЕ ИМА ДРУГИ ПО-ВАЖНИ ЗАДАЧИ.ИРАН И КИТАЙ СА ПО-ОПАСНИ ЗА САЩ ОТ РУСИЯ. СКОРО ПРОМЯНАТА ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-ЯСНА. НА БАЙДЪН ЩЕ МУ БИЯТ ШУТА, ТОЙ ВИДИМО Е НЕАДЕКВАТЕН

266

Анонимен

преди 8 месеца

До Ротационни новини 280, Колега ОПГ е официално съкращение в закона и се превежда като Организирана Престъпна Група. Затова точно приляга на партията на Тиквата - ОПГ ГРОБ.

265

Анонимен

преди 8 месеца

Марионетката била без ментор? Но ментор се слага на някой, който има поне малко самостоятелност, за да му налива акъл в празната глава, та да действа що-годе разумно. А Денков е марионетка - кукла на конци и на дистанционно управление от сглобката, която пък е на дистанционно управление от посолството. На такива, които са на директно ръчно управление ментори не се слагат по принцип.

264

Анонимен

преди 8 месеца

Денков, много точно си отговорил. Поздравления.

263

аноним

преди 8 месеца

Бозава мижитурка!!!!

262

Анонимен

преди 8 месеца

тоя хамстер е рода с арсений яценук само че обаче оня е брадат козел двама на хранилка на сорос

261

Анонимен

преди 8 месеца

Кой би искал Радев за ментор.? Това т.ъ.п.о изродено руско пилотче с натовски пагони. Това е нещо извратено.

260

Малко за политика

преди 8 месеца

Денков, проблемът с теб не е в това, че Радев не ти е ментор, а че ментори са ти продажници и слуги на чужди интереси. Ако не беше така, нямаше точно преди избори да се пъчиш да сменяш националният празник например. Не е нужно човек да е академик, за да му е ясно, че това ще предизвика разделение, и то точно между тези, които бяха заедно на площадите срещу модела ГЕРБ.

259

malgiorno a tutti

преди 8 месеца

рунтю (не е редно, нито прилично да се пише с главна буква) може само да менторства (и страхува) съселяните си от Славяново в процеса schapen en geiten neuken...

258

Анонимен

преди 8 месеца

Да плюеш срещу човек, к ти е подал ръка и те е направил бивш министър по образованието, е меко казано доста противно, и не академично.

257

Анонимен

преди 8 месеца

Денков е премиер, колкото е и академик. На ротационна версия. Чистачката в Министерски Съвет има по-голям опит от този опосум!

256

Анонимен

преди 8 месеца

Как може да се сравнява един спокоен и уравновесен човек като Денков с онзи предъвкващ и съскащ Радев, на когото му трепти вратната жила от едва прикрита злоба и който говори само с клиширани изрази, който не познава държавническия и дипломатически протокол и се излага на всяка крачка. Че излага и нас.

255

Анонимен

преди 8 месеца

Смеш.ни.кът Радев не може да е ничий ментор. Няма на какво да научи когото и да било. Едно нищо.ество, изпаднало в безвремие и интриги, злоба и омраза, комплексарщина и неадекватност на новите реалности.

254

Анонимен

преди 8 месеца

Откъде и да го погледнем, и двамата нямат визия, но Денков е повече пич от Радев.

253

Анонимен

преди 8 месеца

Това не в единственият проблем на Радев. Човекът не знае на кой свят се намира, на коя планета и в коя държава. Не е адекватен на времето и мястото. Жал ми е за него.

252

Анонимен

преди 8 месеца

Денков има топки. Рундьо - юмрученценце.

251

...

преди 8 месеца

Така е, Радев не е Асенчо-олиото, който те командва и те държи на конци ..... за жалост няма ментори вече, има кукловоди и кукли. Дянков е кукла, Петков, Асенчо и Борисов са кукловоди в момента

250

Анонимен

преди 8 месеца

Денков има топки за за разлика от Румен Десиния.

249

Анонимен

преди 8 месеца

Досега не обръщай внимание на Денко, смятах го за безличен, но вече не кефи с отговорите си към комплексари Радев. Оня само мига на парцали и повтаря едни и същи опорки.