Снимка БГНЕС
fallback

Премиерът акад. Николай Денков ще участва в лидерския панел на Стратегическия форум в Блед, Словения, на 28 август, съобщиха от правителствената информационна служба. Това е 18-ото издание на международната конференция. Тази година тя се провежда под надслов „Солидарност за глобална сигурност“ и ще повдигне въпроса за ролята на солидарността в гарантирането на сигурността, посочиха от Министерския съвет.

Конференцията дава възможност да се срещнат участници от различни области, насърчавайки ги да обменят мнения и да генерират идеи за справяне с настоящите и бъдещи предизвикателства. Освен това предлага и уникална възможност за специално организирани срещи и общуване на регионални и глобални заинтересовани страни, се посочва на сайта на Стратегическия форум в Блед. Събитието всяка година привлича високопоставени лица - от държавни и правителствени ръководители до ръководители на международни организации, дипломати, учени.

В рамките на еднодневната си визита в Словения премиерът акад. Николай Денков ще проведе и двустранни срещи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Христо Христов

преди 8 месеца

Кабинетът Борисов I организираше, по поръчка на натовските ни партньори, подобни срещи на лидерите на Ислямска държава, в Правец.

9

Анонимен

преди 8 месеца

На премиера ще му отвъртиш шамар, а той ще стои да те фледа като на снимката.

8

Даскала

преди 8 месеца

Че какво може да каже на форума нашия регенерат? Как да душат *** на Байдън? Байдън докара САЩ до най- мразената държава в света, заминава си с нищожен рейтинг и никой не го иска!

fallback