Снимка: БГНЕС
fallback

Има ли война между държавния глава Румен Радев и кабинета? На връх Шипка президентът разкритикува отново управляващите и ги обвини във властова булимия.

Според говорителя на бившият служебен кабинет Антон Кутев „няма президент, който да иска служебно правителство”.

„Радев ясно е показал, че не е съгласен с начина на съставяне на това правителство, той заяви, че формулата на политиката в страната не трябва да е такава“, коментира Кутев пред Нова телевизия.

„Тези хора, които управляват страната дойдоха с идеята, че ще променят нещо. ПП бяха 7 месеца на власт, вече са три отново и не променят нищо. Промяната е в начина на живот на хората, а това се изразява в здравеопазването, образованието и социална сигурност. Според мен Радев има предвид, че е време да започне промяната“, посочи Кутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 9 месеца

Мерзавец!!!!!!

15

ЬЬЬ

преди 9 месеца

Само радев изглежда "не разбра",че това правителство беше единствено възможното.Алтернативата беше ново служебно такова и ново еднолично и безконтролно управление от президента,спиране на военната помощ за Украйна и още по-голямото ни отдалечаване от ЕС и НАТО.Наистина няма друг президент като него,който непрекъснато да говори срещу собствената си страна,обслужвайки интересите на путин.

14

Анонимен

преди 9 месеца

ЕДИН ЮМРУК НАРЕЧЕ ОТ ШИПКА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Б Е З Р О Д Н И Ц И- НЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ- НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ НЕЗАВИСИМО КОЯ ПАРТИЯ ПОДКРЕПЯМЕ И ЗА КОГО ГЛАСУВАМЕ, ЗАПОМНЕТЕ БЪЛГАРИ, БЪЛГАРИЯ Я ИМА ОТ КАКТО СА ЗАБИЛИ ОНЯ КОЛ С КОНСКАТА ОПАШКА.

fallback