Снимка БГНЕС
fallback

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов трябва да внесе за одобрение в правителството днес доклад за смяната на главният секретар на МВР Петър Тодоров.

Отстраняването му поиска миналия петък премиерът Николай Денков след съвещание за зачестилите тежки криминални престъпления, включително и разстрела на Алексей Петров.

Премиерът заяви, че министърът не можел да работи с Тодоров и му нямал доверие.

Oще по темата

Премиерът каза, че новият главен секретар на МВР на мястото на главен комисар Петър Тодоров ще бъде предложен, след като президентът подпише указа за отстраняването му.

Също днес правителството ще определи заместник-председател на ДАНС.

Ще бъде прието и решението за подготовката на изборите за общински съветници и кметове насрочени за 29 ти октомври, като с него ще се разпределят задачите по подготовката, която е в компетенциите на изпълнителната власт, предава БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 9 месеца

Калин стоянов от джуджетата ли беше - питам информативно

18

Ха ха ха

преди 9 месеца

Посолството каза , законно или не службите трябва за да овладеят. Вече сме под американско владичество.

17

умрелите

преди 9 месеца

авганци и кюрди в горите до Бургас по-добре да ги пратят в техните страни . Като палят горите, дето събират гъби и дърва за зимата няма да заметат , дали са ги обрали за транспорт до Берлин . Да отворят още 7-8 морги . При ковид бум, мутренска война или война ще е нужно и място . В Украйна не ги събират даже . Не е христянско . Петров преподава много време сигурност и отбрана, а го оставиха сам сред вълци . Не знаех и , че е пумак .

fallback