Снимка: НС
fallback

Правната комисия в парламента ще заседава извънредно в четвъртък заради промени в Наказателния кодекс, съобщи bTV. Това означава, че депутатите ще прекъснат ваканцията си, която спред Правилника за дейността на Народното събрание продължава през целия август.

Oще по темата

Очаква се и извънредно заседание на Народното събрание в понеделник - 7 август, за предвидените промени.

Причината за това стана садизмът спрямо 18-годишното от Стара Загора, което беше нарязано с макетно ножче. На момичето са направени 400 шева, а насилникът й остана на свобода. Последва бурна обществена реакция и протести в цялата страната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 9 месеца

Двойните граждани се събират да решават нашите бъднини. По-добре да им отнемем едното гражданство - българското и да ги изпратим в техните държави да ги управляват - Канада, Украйна, Турция.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Властта упражнява психическо насилие над българската рая. Двойни граждани ще ни управляват, промяна на историята на България, постоянно лъгане и неспазване на предизборните обещания, задкулисие на Османката коалиция, вдигане на тока, изхвърляне на раята на свободния пазар на ток, откъдето властта извади и спаси бизнеса от свободния пазар на ток. Всичко това е психически тормоз на едни политически психопати. Сайтът Миротворец на Тагарев е още един терористичен за България насилнически акт.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Да се повдигне обвинение на Тити Папазов. Тити е приятел на Боко. Има наши и ваши престъпници. Тити направи пълни самопризнания и процесът ще е лесен.

fallback