Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият главен прокурор Иван Гешев излезе с позиция относно част от предложените промени в Конституцията.

"Новите "идеи" за промени в Конституцията предвиждат, че хора с двойно гражданство ще стават депутати, министри, премиери.

Oще по темата
Признават си, че бившият министър-председател Кирил Петков е нарушил Конституцията", смята той.

Но по-важното е друго, отбелязва Гешев.

"Вече ще има възможност да ни управляват хора, защитаващи чужди национални интереси. Официално, а не тайно както сега. Дали САЩ биха допуснали да имат президент с руско гражданство или някоя от съседните ни държави такъв с българско?", твърди бившият главен прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Анонимен

преди 9 месеца

Новите "идеи" за промени в Конституцията предвиждаха в началото основно ИЗПИРАНЕ, РЕАБИЛИТАЦИЯ И НЕРАЗСЛЕДВАНЕ НА ОТМЪКНАТИТЕ МИЛИАРДИ - СОБСТВЕНОСТ НА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ. Чак, по-късно, когато се видя, че Петков работи точно обратно на това, за което го вкарахме в парламента, бе включен и нагласен и въпросът за неговата индулгенция, паралелно с тези на Б. Борисов и Д. Пеевски.

65

Анонимен

преди 9 месеца

Аз съм с двойно и абсолютно не предавам българските интереси, нито пък идентичност. Интересите са винаги съвместни - win-win. Трябва да са взаимно положителни. И тогава става трайно. Без конфликти. Това че има хора предатели има и със само българско гражданство, чисто лично виждане и решение.

64

Анонимен

преди 9 месеца

"Продажниците" вече официално декларираха, че са някакви чужди граждани и чужди агенти, докарани отнякъде. Не можем да имаме доверие на такива колебливи в националната си принадлежност индивиди. Те вече направиха някакво международно Османско правителство, събрано от граждани от различни държави - Канада, Украйна, Турция. Искат да узаконят престъплението си и бъдещите си престъпления. Дали узаконеното престъпление, чрез престъпно законодателство, гарантира имунитет на престъпниците?

fallback