Снимка: БГНЕС
fallback

"Има достатъчно основания да се предполага относителна стабилност на правителството. Дали ще има елементи на нестабилност - това зависи донякъде от това как ще се справя с външни предизвикателства".

Oще по темата
Това коментира пред БНР доц. Красен Станчев - основател на Института за пазарна икономика.

"Ако членовете на коалицията предприемат мерки за отстраняване на президента и вицепрезидента от длъжност, това ще стабилизира всички отношения, които в момента се развиват на основата на конфликт и правителството практически отговаря на коментари на президента и вицепрезидента - това е много интересна оправдателна позиция, макар да няма нужда от такава", добави мнението си той.

По думите му това е бюджет за 3 месеца и съответно трябва да се предвидят определени неща до края на 2025 г.  Все пак той няма притеснения за този бюджет.

Това, което е сигурно, е, че разходите са сигурни, подчерта Красен Станчев. За мерките, предложени за приходната част, той посочи:

"Те са встрани от причините, които карат хотелиерския и ресторантьорския бизнес да седят относително на сянка. Второ - дори да има някакъв ефект от тези мерки, които бяха предложени от министър Василев, то той ще бъде незначителен. Вероятно 2-3 милиона".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

123

преди 9 месеца

Ти сериозно ли, бе Станчев? Значи президента е пречката на това правителство и ако махнем президента, всичко ще е цветя и рози? От къде ви копат такива мазни и хлъзгави като ***? Не президента е проблема в тази държава, а продажното ни правителство, което е готово да направи всичко, за да угоди на господарите си, разбирай посолствоТО, и хич не им дреме какво става с народа, за който уж трябва да работят.

5

ниско прелитащ

преди 9 месеца

Вечно бозаещият от някаква хранилка - и през соца , и сега , фигуриращият под 97 в издаденият от ЦК на БКП от м.май 1989 списък на бъдещи опозиционери ,назначеният апиталист-другар Красен Станчев не ще да секне и сегашната бозка не спира да се "доказва" като верен и лоялен НПО-деятел ! На калпава ракета (червен капиталист) , космосът (президентът) й пречи ! И всички , които могат да секнат бозането ...

4

Анонимен

преди 9 месеца

Скрепено от измама, лъжи и външен натиск! Без да мисли за народа, а само как да изпълнява командите отвън. Много стабилна сглобка!

fallback