Снимка: БГНЕС
fallback

С министъра на туризма няма да плуваме в една лодка. Това каза зам.-шеф на борда по туризъм Мартин Захариев.

"Ние определяме държавната политика и състоянието на управлението като отчайващо. Този систематичен проблем не е от това правителство, той е наследен от ковид кризата, войната и всички наши вътрешни проблеми", каза Захариев по bTV.

Той гостува в телевизията заедно с председателя на Българска асоциация на заведенията Ричард Алибегов. По думите на двамата всички говорят само колко е скъпо по българското Черноморие и затова темата е профанизирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

До 14

преди 9 месеца

Ха ха ха, в десятката, колега.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Тоз рибай стек от Небраска,САЩ за реклама мяза на много изкуствен в добиването от тия дето са го придобили,повече мас отколкото раздрипано месо и всичките такива стекове в търговските вериги и снабдяващи обектите в туризма по морето и не само по морето са такива с тази форма,съдържание и размер заради цените на едро и дребни за потребителите явяващи се желаещи да пробват по рекламата сякаш е бифтек.

18

Анонимен

преди 9 месеца

АБЕ ЗАЩО ИМА ТАКОВА МИНИСТЕРСТВО? НИЕ БАНАНОВА СТРАНА ЛИ СМЕ, ИЛИ СМЕ В ЕС? ХОРАТА ИМАТ МИНИСТЕРСТВО НА ИНОВАЦИИТЕ И АЙТИ, НАШИЯ ПРИОРИТЕТ СА КРЪЧМАРИТЕ? ЧЕ СМЕ И ДЛЪЖНИ ДА ГИ ХРАНТУТИМ? НЕ СИГА, ДЕТО НИ ЦАКАТ ПО МОРЕТО ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН, Ч ЕИ 9% ДАНЪК И ПАК НЕДОВОЛНИ! ВЕДНАГА ДДС 20%! кви са тия привилегии? за наши хора! я да млъкнете!

fallback