Снимка: БГНЕС
fallback

Датата 24 май е най-светлият празник, който обединява всички, смята министър-председателят акад. Николай Денков.

Предложението 24 май да стане национален празник дойде от ПП-ДБ.  

Oще по темата
Николай Денков не вижда причина да се откаже от предложението си на коалицията.

Според него аргументите, които се чуват във връзка с идеята, нямат никакво съдържание.

"Като човек на науката, за мен 24-ти май е бил най-светлият празник, който ни обединява всички. Питам - коя е групата от обществото в България, която би възразила срещу това, че 24-ти май е светъл празник", посочи Денков. .

Според него 24 май е празник, който не ни вторачва само в миналото, както били доста от останалите, а правел по хармоничен начин прехода от миналото към бъдещето.

Всичко за дискусията около националния празник вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

390

Кольо

преди 9 месеца

За всичката тази гавра сме виновни всички ние. Виновен съм аз, виновен е всеки който пише тука виновен е всеки който чете това. Виновни сме защото сме навели глава и търпим. Виновни сме, че се продаваме за 50 лева. Виновни сме, все чакаме да се оправят нещатата от самосебеси. Виновни сме защото явно вече сме изгубили човешкото и всичко в нас. И господ да ни е на помощ ако продължаваме да търпим всичко това с наведени глави.

389

00000000000

преди 9 месеца

Дайте да сринем всички паметници от цялата Българска земя на загиналите в Руско-Турската война и панорамата в гр. Плевен за да угодим на Американците. Да преработим и историята, че са дошли американците да ни освободят. Както правят всички власт имащи правителства и партии, когато дойдат на власт. Такива блюдолизци вече не се търпят, да целуват задните части на силните на деня.

388

Докато има

преди 9 месеца

Руски под Логи в БГ нищо не може да я обедини

fallback