390

Кольо

преди 9 месеца

За всичката тази гавра сме виновни всички ние. Виновен съм аз, виновен е всеки който пише тука виновен е всеки който чете това. Виновни сме защото сме навели глава и търпим. Виновни сме, че се продаваме за 50 лева. Виновни сме, все чакаме да се оправят нещатата от самосебеси. Виновни сме защото явно вече сме изгубили човешкото и всичко в нас. И господ да ни е на помощ ако продължаваме да търпим всичко това с наведени глави.

389

00000000000

преди 9 месеца

Дайте да сринем всички паметници от цялата Българска земя на загиналите в Руско-Турската война и панорамата в гр. Плевен за да угодим на Американците. Да преработим и историята, че са дошли американците да ни освободят. Както правят всички власт имащи правителства и партии, когато дойдат на власт. Такива блюдолизци вече не се търпят, да целуват задните части на силните на деня.

388

Докато има

преди 9 месеца

Руски под Логи в БГ нищо не може да я обедини

387

Анонимен

преди 9 месеца

Много трудно ще й е на България да се отърве от руското комунистическо влияние. Навлезли са навсякъде хора с руско потекло, корени, идеи, самосъзнание, в партии, в политика, в бизнеси, олигарси. Не виждам как България ще се европеизира.

386

Анонимен

преди 9 месеца

Кои обединява 24 май? Всички славяни? От руснаци, украинци до хървати и словаци? Денков е руска п о д л о г а!

385

Анонимен

преди 9 месеца

Кои обединява 24 май? Всички славяни? От руснаци, украинци до хървати и словаци? Денков е руска ***!

384

Анонимен

преди 9 месеца

Да 24 май е най-светлият празник. Още си спомням как преминавахме пред мавзолея и комунистическия диктатор Тодор Живков ни махаше от високо. По говорителите съобщаваха имената на всички комунистически лидери. А хората бяха насилвани да ходят на манифестацията с балони и знамена и лозунги. Чудесен спомен и още по-чудесен празник! Затова мразя 24 май, заради вас комунистите!

383

Анонимен

преди 9 месеца

Що нищо не се споменава за 6-ти септември? Щото русия е била против ли?

382

Анонимен

преди 9 месеца

де-Менков, знаеш ли колко псувни събра днес,но на теб не ти пука,важно е от козяк да те одобрят и не забравяй,че зависиш от тиквата !

381

до Румен 367

преди 9 месеца

Вие не сте чели. В Пространното житие на Кирил Философ пише, че иператорът казал:"Вие сте солунчани, а всички солунчани чисто славянски говорят". Т.е. ТОЧНО за славяни и славянски език става дума и дело.

380

до Румен 367

преди 9 месеца

Вие не сте чели. В пространното Житите на Кирил Философ пише, че императорът казал: "Вие сте солунчани, а всички солунчани говорят чисто славянски". Така че ТОЧНО за славяни е ставало въпрос.

379

Анонимен

преди 9 месеца

Преди миналите парламентарни избори пък политиците решиха да занимават хората с Паметника на съветската армия да надъхват избирателите. Преди избори основно евроатлантиците бивши членове нА БКП и техните наследници занимават хората или с тоя паметник, дали да бъде демонтиран или с това дали не трябва да си сменим националния празник. Много елементарни и досадни типчета.

378

дедо ви

преди 9 месеца

абе стига с тази възхвала на 3 март. още ли вярвате че Русия е ходила тия километри да ни освободи ? тръгнали са за Босфора ние се оказваме на пътя им и тъй като сме под турско иго почва битката защото турците са се опитали да ги спрат. стига с това русия или ссср са ни освободили , това са комунистически лозунги наложени ни през годините. проумейте че сме били окупирани , и не само ние.нито русия нито ссср са ни били приятели .

377

Анонимен

преди 9 месеца

Тая тема я вадят преди избори да надъхват избирателите си, така беше и преди миналите парламентарни избори. Не е хубаво така да си правиш ПР, но нашите политици толкова си могат. Не е хубаво така да разделяш хората и да им отклоняваш вниманието с теми, които не са да дневен ред.

376

Анонимен

преди 9 месеца

Стани бе човек,що пълзиш! С пълзене става в науката,в политиката не!

375

Анонимен

преди 9 месеца

Не барай на светлия празник! А празника на празниците е освобождението от турско робство! Щото без освобождението щяхме да ходим с фесове и шалвари! Помоли американците да ти разрешат!

374

Анонимен

преди 9 месеца

Сорос Денков мекотело без гръбнак,говореща глава кукла на конци

373

Анонимен

преди 9 месеца

Този плъх пак говори каквото са му казали.Ще се срещнат съвсем скоро с народната любов

372

Анонимен

преди 9 месеца

Ей, плъxчe, виж резултатите от анкетата - ЗА 3-ти март - 51%, за 24-ти май - 21%. Шах и мат!

371

Анонимен

преди 9 месеца

Интересен катарзис преживяха демократите ни Пеевски за шеф на ДАНС не може, но няма проблем да променят заедно конституцията ни , писана от изтъкнати юристи и гласувана от Велико народно събрание.