fallback

До Нова година конституционната реформа трябва да бъде готова.
Oще по темата
Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Очакванията му са проектът да бъде общ, а до края на годината да има също нов състав на ВСС и нов главен прокурор, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Проектът за Конституция трябва да бъде направен и конституционното мнозинство, което ще го защити, да излезе заедно да го представи пред обществото. Тогава ще има шанс. Приел съм времевата рамка това да стане до края на годината, това има голямо значение за Шенген и Еврозоната", заяви Борисов.

Съпредседателят на ДБ Христо Иванов отговори уклончиво дали ще представят общ проект на промени в Конституцията с ГЕРБ-СДС и ДПС.

"Всяка парламентарна група, независимо от нейните размери, може да представи на обсъждане своите идеи", коментира Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

ББ

преди 10 месеца

нищо не променяте,хитруваш опитващ да минеш и САЩ...с 200,найстина се опитваш да излъжеш САЩ и Свободният,че руснаците нямат компромати с който те държат...не си фактор...юнкер-меркел...копунджийте продали ценностите на ЕС те превърнаха от опг в...партия!!!променихте ценностите на гладните българи гроб...майки изоставят децата си...грях е!Бог да пази САЩ и Свободният,война е...предстой 3-та СВ налагана ни от китай и робите им!!!

36

Ангелина

преди 10 месеца

Няма да успеете с ДП да си назначите нов ваш ВСС и нов ваш главен прокурор- това са вашите "конституционни промени" ,за които " бързате" .Може ОПГ от всякакъв характер на ГЕРБ и компания да унищожат много човешки съдби и убият в пряк и преносен смисъл още много хора ,които са им неудобно поради някаква причина ,но това няма да промени обстоятелството ,че първо по места от тяхната престъпна дружинка в създадените от тях феодални бастиони ,а след това и главните вождове ще бъдат в затвора.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Аз съм Българин и единствената моя конституция, за която моето българско сърце милее е Търновската Конституция! Българската Конституция е Търновската Конституция! Всичко и Конституцията и правата на "българите" от по времето на Соца и сега е наложено от тоталитарния режим на Сталин! Истинската Българска Конституция - Търновската Конституция е цялостно изхвърлена на бунището на историята след идването на Сталин по нашите земи и наложена Тоталитарна Комунистическа Конституция!

fallback