Снимка: БГНЕС
fallback

„За съжаление, конституционните промени на РС Македония се забавят и сякаш мисленето им към България не се променя. Македония вместо да се опитва да убеди хората си, че конституционните промени са нещо важно и без тях няма да има шанс за еврочленство, те се опитаха да лобират в Брюксел за промени в преговорната рамка”. 

Oще по темата
Това заяви журналистът Нина Спасова в Нова Нюз.

Дългогодишният кореспондент в Скопие Костадин Филипов каза, че според проучване, 79% от македонците желаят страната им да стане член на ЕС. „Имало е години, когато този процент е бил над 90. Това бяха щастливи, еуфорични години, които сега е трудно да бъдат повторени”, допълни Филипов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Македонско мислене?

преди 11 месеца

Хахахаха,нов виц :) Забавни сте!

22

Анонимен

преди 11 месеца

И от кой/и народ/и са произлезли македонците щото трябва да има някаква историческа приемственост,а такава нещо не се очертава от историческите хроники и пътуващи летописци по разни причини търговски,географски,исторически-археологически,посещения при роднини,роднински връзки като от други краища останали някъде там заселили се като тяхна родствена група известна и свързана с тях от дълголетие и антични времена за което те говорят като за Македон,но не е споменат като водач след 600год. пр. Хр.

21

Магелан

преди 11 месеца

А колкото до мисленето?Македонските твърди чутото и зелени тикви не мислят!!!

fallback