Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът Румен Радев се съпротивляваше с всички сили да не бъде съставено правителството „Денков - Габриел”. 40 дни той не е казал една добра дума за кабинета.

Oще по темата
Това коментира съпредседателят на „Демократична България” Атанас Атанасов в студиото на Нова.

„Това правителство е на България. Всеки ден се търсят някакви поводи да атакува властта. Да бъде някакъв коректив. Проблемът е, че президентът не иска да се съгласи с това, че не е на власт. Ама, приберете се в Президентството, имате си правомощия и се спрете. Вече правителството не е ваше”, допълни той.

По думите на Атанасов мнозинството е било създадено много трудно. „Няма коалиционно споразумение, а обща подкрепа с ГЕРБ-СДС. Към подкрепата за бюджета се присъедини и ДПС. Но, на практика, ние управляваме с правителство на малцинството, което е на „Продължаваме Промяната - Демократична България” с 63 депутати”, посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

332

Илия Жечев

преди 10 месеца

Генералът *** от ДС и БКП, който подслушвал американското посолство за да може да им даде каквото искат още преди да са го поискали. Да пукнеш уроде. Ти си минимум за доживотен.

331

ген.Гном

преди 10 месеца

Вие не сте правителство а една сбирщина от крадци и продажници.Генерал комунист,който още има мазоли по ръцете си от силното ръкопляскане на партийните конгреси по времето на Комунизма.

330

077

преди 10 месеца

Т.Н. генерал ГНОМ, само сосросоидни глупости бълва. Цялата сега управляваща пасмина, много добре знае , че при избори е вън от политическия живот.

fallback