Снимка: архив, БГНЕС
fallback

„Колкото по-бързо се отървем от тези реактори, при каквито и да е условия, толкова по-добре. Имам друга информация, че зад цялата история може би стоят някакви интереси и то не толкова чисти. Тази схема няма как да мине без реакцията на една велика сила. Определено няма как да е Русия, значи е Америка. Тези реактори са произведени 1992 г. и украинците няма да ги вземат”. Това заяви енергийният експерт Красимир Манов пред NOVA NEWS. Според него в Украйна нищо не може да се направи без посредничеството на САЩ и Великобритания.

Oще по темата

На друго мнение е експертът Антон Иванов. Според него, когато се говори за ядрено оборудване, не може да става дума за комисионери. „Говорим за българския интерес да изчистим тази тежест и да дадем възможност на НЕК да се заеме с ключовите въпроси – ремонт на ПАВЕЦ „Чаира”, каза Иванов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

НА Мадуро братчеда

преди 10 месеца

Kъде ударихме .. Тъпанаьри и михлюзи да ни правят на балами, че и ни обясняват колко би било изгодно.. Тоя народ как още търпи, но как раединихаго след 89+ и сега ни яздят каубойците с 200..

37

Бойка калдаръм кадън

преди 10 месеца

До НА Мадуро Машините: този експерт е от лехата с тиквичките. Лично съм го засял, поливал и отгледал от тиквено семе, до баш баш тиквен експерт. С такива експерти отгледани в лехата организирам всяка една моя корупционна или престъпна схема. Да знаете, във всяко едно престъпление на територията на България има замесена тиквичка от лехата Гроб на Бойка калдаръм кадъна.

36

НА Мадуро Машините

преди 10 месеца

Кой е този експерт и кой го е провъзглавил за такъв!?

fallback