Снимка: БГНЕС
fallback

Дали Иван Гешев ще получи 20 заплати обезщетение при напускане на съдебната система, ще решава и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов, обясниха членове на ВСС, съобщи Нова Нюз.

По-рано днес Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет остави без разглеждане искането на Иван Гешев да се гласува оставката му като редови прокурор.

Oще по темата

Според кадровиците от 15 юни т.г. Иван Гешев не е прокурор, тъй като сам е подал заявление, че след предсрочното му освобождаване като главен прокурор не желае да бъде преназначен като редови прокурор във Върховната касационна прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 10 месеца

Не е само Киро министър с двойно гражданство. Може да има и други. Но за електората това е въпрос с повишена трудност. Дано аз да греша ама надали.

22

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

20-сет брутни заплати се полагат при...пенсиониране. Гешев е отстранен...дисциплинарно и нищо не му се полага. Да ходи да се оплаче на...арменския поп.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Ама той незаконен, какво има да решава? Даже още не са му изследвали емоционалното състояние, уплашен ли е, страх ли го е, чувства ли се следен...

fallback