Снимка: БГНЕС
fallback

Ние отпушихме строителството на всички спрени магистрали. Те бяха спрели поради липсата на проекти. Последните 10 години не е имало яснота коя магистрала ще се строи и каква концепция има. Това заяви бившият регионален министър Иван Шишков.

"Право на новия министър е да направи проверка. Новият министър смени само управителя на АПИ. Започна да работи съвсем нормално с новото ръководство, което до голяма степен се дублира със старото."

"Регионалното развитие не би следвало да се меси в детайли на процедурите, по които се правят обществени поръчки. Имало е заповед за избор на комисия и служители на АПИ. Това, което съм искал от АПИ е максимално бързо да направят поръчките. Искал съм да има анализ кое трябва да се ремонтира. Аз оставих в наследство и анализ на състоянието на пътищата", допълни той пред "Нова".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 10 месеца

ИЗ МОНОЛОЗИТЕ НА ЕДИН ФИРКАН МОШЕННИК!!!!!

15

Анонимен

преди 10 месеца

ОТ КОГО СМЕ ВЗЕЛИ, НА КОГО СМЕ ДАЛИ ЗА НАШТЕ ПЕРМАНЕНТНИ МАГИСТРАЛИ?!...

14

Случаен минувач

преди 10 месеца

И в края на краищата докъде стигна магистрала Хемус? Догодина ще станат 50 години, откакто е била начената. И все нещо пречи да се завърши. Станахме за смях на целия свят с тази магистрала.

fallback