Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

"Това казва Борисов днес, означава че ГЕРБ се отказват от своя ангажимент да променим страната." Това обяви представителят на ДБ Христо Иванов пред БТВ.

Настоява, че ПП и ГЕРБ заедно са приели законодателна програма.

Oще по темата
Готов е да се разбере по съдържанието на нови закони, стига версията да е подобрена.

"Нека да представят аргументи и дали заедно ги прекарваме или всеки търси мнозинства. ГЕРБ демонстрират, че имат алтернативно мнозинство", обяви Иванов.

Смята, че трябва да се намери решение за върховенството на закона. Настоява да се съгласува механизъм за взимане на политически решения.

Обясни, че и до днес ГЕРБ не знаят къде стоят по темата за съдебна реформа. Смята, че правителството трябва да остане. Но не трябва да се ползва за спокойствие на някого.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Васил

преди 1 година

И ДБ, и Герб не водят към промяна, а към подмяна!

52

Анонимен

преди 1 година

Христо Бойкиев, по известен като Ицо Мравояда, също като Боци е добре отгледано отроче на комунистическата номенклатура. В политическата си кариера Ицо Мравояда се доказа като истинско безгръбначно и мекотело готово на всичко за да е във властта Навремето Мавъра много обичаше такива пл у же би и ги привличаше за да му служат. Бойкиев иска да стане голям бос и да командва като Боци, но е твърде незначителен а и винаги е пълзял. И сега пълзи но му се иска да ходи е няма как като си пл у жек.

51

Еххх

преди 1 година

Искали да променят българите ,само за тия приказки трябва да са на съд и доживотен затвор.

fallback