Снимка БГНЕС
fallback

“Аз ще съм едната от двете кандидатури за еврокомисар на България, очакваме колегите от ГЕРБ да предложат и тяхното име”. Това заяви Даниел Лорер от ПП в парламента, предаде БГНЕС

"Логиката подсказва, че ресорът на г-жа Габриел беше освободен наскоро, възможно е следващият български еврокомисар да заеме същия", каза той.

"Дори да бъде да избран мъж за еврокомисар, това не било нарушило съотношението в ЕК - Финландия е заменила еврокомисара си, от мъж с жена, така че са 14 мъже на 13 жени. ЕК започна с 15 на 12 мъже-жени.  Дори ако се избере сега мъж, това би върнало съотношението на еврокомисарите в ЕК в мандата на Фон дер Лайен и няма да има проблем", подчерта Лорер.

Oще по темата

"Назначаването на номинация за еврокомисар е прерогатив на премиера. Той е преценил, че и ГЕРБ, и ПП-ДБ трябва да дадат по една номинация", изтъкна още Лорер, който е спряган за номинация за еврокомисар от ПП-ДБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Дедо

преди 10 месеца

Е тоя Лорер може,като толкова драпа за държавна служба, го назначете за началник влак примерно . И без това прилича на кондуктор. А жена му може да я назначите като лелка в детска ясла. Ще бъдат полезни и двамата на обществото и ще са на държавна работа ,както желаят.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Казаха ни, че искат жена за еврокомисар, така че няма да е Лорер, който е за замазване на очите ни.

43

До Васил

преди 10 месеца

Путин ли е Христос в такъв случай?! Аха:))))Или патриархът на руската ПРАВОСЛАВНА църква, агент от кгб, призоваващ руснаците към смърт в името на родината? Не е ли това дяволът всъщност??

fallback