Снимка: БГНЕС
fallback

Държавният глава спази конституционните си правомощия, сега на ход са Народното събрание и Висшият съдебен съвет, коментира вицепрезидентът Илияна Йотова указа на държавания глава, с който вчера освободи Иван Гешев като главен прокурор.

Oще по темата
"Нищо няма за коментиране. Държавният глава е спазил своите конституционни правомощия и всяка буква от текста на Конституцията и закона.

Оттук нататък е работата на Народното събрание и Висшия съдебен съвет", каза Йотова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

До тр*л*вете

преди 10 месеца

Радев е избран от БЪЛГАРИТЕ с 2/3 от гласовете на избирателите (далеч над гласовете на която и да е партия) и при двата мандата. Той НЕ е избран нито благодарение на БСП, нито на ПП, нито па на дб (които официално подкрепиха Панов). Истината е, че той беше избран ВЪПРЕКИ подкрепата на тези парии. А имаше избори за парламент и всъщност ТЕЗИ ПАРТИИ СПЕЧЕЛИХА НА ГЪРБА на РАДЕВ! Изкривяването на истината няма да ви помогне да ви повярва някой. А що се отнася за Гешев шаврътето - напълно правилно!

19

Прав е

преди 10 месеца

Ако не беше подписал, щяха да му искат оставката защото "пази мафията" (Гешев), ако го подпише, щяха пак да му искат оставката, пак защото "пази мафията" (Бойко), а тя мафията е една и съща и играе театър с цел да вкара Радев в капан. Можеше да забави и да запази Гешев, ако Гешев НАИСТИНА искаше да си отмъсти и да изчисти. НО-той отиде в посолството, после в Брюксел, говори по какви ли не теми, иска имунитети за глупости, а не за убийства и кражби. Радев го усети, че се е договорил. Браво!

18

Анонимен

преди 10 месеца

Ако беше Плевнелиев или Цачева по същия начин щеше да обслужвма ГЕРБ. За пореден път избирателите са предадени. Предаде и БСП и Корнелия Нинова. Направи шарлатански партии, не казва кой му ги спусна, подписва укази като слуга на ГЕРБ и патеричите им партии... оставка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fallback