Снимка: БГНЕС

"Естествено, че ДПС ще предложат Делян Пеевски за конституционната комисия, той е народен представител, те имат право да си предложат когото си искат.

Още по темата
Затова има неща, които се мислят предварително, като това - добрите сили да не се женят за лошите, защото тогава те се вливат в лошите, а лошите придобиват сила и започват да правят каквото си искат, т.е. ГЕРБ и ДПС правят каквото си искат. Това ще е и утре и вдругиден, докато накрая добрите сили разберат, че от два стола са седнали на земята". Това каза пред БНР адвокат Николай Хаджигенов пред БНР.

"Моят упрек към партиите, които бяха на протестите срещу Борисов и Гешев, е, че в желанието да се сдобият с някакви дребни екстри или с някаква власт, която ще използват порочно, използваха мафиотски прийоми. Как бориш мафията така? В една демократична държава ти спазваш закона, нищо друго", коментира още той.

"Никога не съм очаквал нищо смислено от президента Румен Радев, не очаквам и сега", каза Николай Хаджигенов във връзка с очаквания указ на държавния глава, с който да приключи процедурата по предсрочно отстраняване на главния прокурор. Той припомни, че още при назначаването на Иван Гешев Радев е трябвало да обясни на хората, защо не подписва указа за това назначаване, а той не го е направил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase